Влада

Фірма з уставним капіталом в 1 тис. грн може отримати 13 мільйонів за реконструкцію в Житомирській обласній лікарні

15 June 2018, 12:16

В травні 2018 року департамент регіонального розвитку Житомирської облдержадміністрації оголосив тендер на реконструкцію приміщень обласної клінічної лікарні ім.О.Ф.Гербачевського під відділення анестезіології та інтенсивної терапії для післяопераційних хворих, відділення неврології з нейрореанімацією.

За будівельно-монтажні роботи, які треба виконати до кінця 2019 року, збиралися заплатити 16 млн 33 тис. 866 грн.

У тендері, який відбувся 4 червня, брали участь три компанії: два ТОВ з Житомира – УК «Комфорт-Буд» та «Уют Строй» і приватне підприємство будівельно-монтажна фірма «Майстер» з села Вереси Житомирського району.

«Комфорт-Буд» виграло тендер з пропозицією 13 млн 70 тис. 592 грн – майже на 3 мільйони менше від очікуваної вартості. Станом на ранок 14 червня ще триває кваліфікація переможця.

«Враховуючи той факт, що закупівля робіт є досить специфічною та багатоскладовою і для розгляду тендерної пропозиції одного учасника не достатньої визначеного терміну 5 робочих днів в зв’язку з необхідністю перевірки правильності формування договірної ціни, кошториснихрозрахунків, локальних кошторисів та інших документів кошторисної документації, перевірки відомостей про учасника, голова тендерного комітету Мединський В. Х. запропонував продовжити термін розгляду тендерної пропозиції ТОВ УК «КОМФОРТ-БУД», зазначається в протоколі тендерного комітету від 11 червня.


Нагадаємо, керівником ТОВ УК «Комфорт-Буд» є Станіслав Балакішієв, який очолював Житомирську міську організацію політичної партії «Об’єднання «Самопоміч». Засновниками ТОВ, яке зареєстроване 1 квітня 2016 року, є Наталія Тичина та Олександр Сокуренко, розмір уставного капіталу – 1 тисяча гривень. В грудні 2017 року ТОВ УК «Комфорт-Буд» стало переможцем тендеру на капітальний ремонт комунального басейну у Бердичеві вартістю майже 20 млн грн, але згодом замовник скасував торги.

Як повідомляв Житомир.info, в проекті обласного бюджету на 2018 рік передбачалося виділення 3 млн грн на реконструкцію приміщень обласної лікарні під відділення анестезіології та інтенсивної терапії для після операційних хворих і відділення неврології з нейрореанімацією.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тендер обллікарня реконструкція  
Матеріали по темі