Події

У Житомирі дівчина впала зі скелі, а у Чуднові ледь не потонув чоловік

18 June 2018, 12:56

15 червня у Житомирі рятувальники підіймали та транспортували до карети швидкої медичної допомоги дівчину, яка впала зі скелі.

Про це Житомир.info повідомили у прес-службі управління ДСНС України в Житомирській області.

«Пригода трапилася на Корбутівці біля дамби. Постраждалій приблизно 16 років», - розповіли у прес-службі.

А в м. Чуднів на вихідних чоловік ледь не потонув під час купання у річці.

«17 червня о 18:38 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в м. Чуднів у р. Тетерів знаходиться чоловік, який не може самостійно вибратись із водойми. Очевидці пригоди пояснили, що чоловік купався у річці. Через сильну течію він потрапив у вир і його затягнуло у шлюзи гідроелектростанції», - інформують в ДСНС.

На момент прибуття рятувальників до місця події чоловік тримався обома руками за колону у воді. Течія посилювалась, і в чоловіка вже закінчувались сили. Бійці ДСНС кинули потопаючому рятувальний круг на мотузці та підтягнули до берега. Там був крутий підйом, тому вже на березі знесиленому врятованому допомогли піднятися на вершину. Тілесних ушкоджень 40-річний чоловік не отримав та від допомоги медиків відмовився.

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні 2017 року рятувальники допомагали дівчині, яка впала з 30-метрової скелі біля житомирської греблі.

Також у травні минулого року житомирські рятувальники витягали з річки чоловіка, який впав з містка на мілину та ледь не потонув.

В Держслужбі з надзвичайних ситуацій інформували, що з початку року на водоймах області вже потонули 10 осіб, серед яких одна дитина, 2016 року народження. При цьому врятовано двоє людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: потопельник рятувальники скеля річка Тетерів  
Матеріали по темі