Фоторепортаж

Забавки житомирських дітей у новому фонтані на Михайлівській. Фоторепортаж

20 June 2018, 15:30

У житомирських дітлахів цього літа є нова забавка – фонтан на Михайлівській, по якому можна бігати чи навіть їздити на самокаті.

За словами керівника управління капітального будівництва Житомирської міської ради В’ячеслава Глазунова, фонтан на пішохідній вулиці працює кожного дня з 10:00 до 23:30.

«Кожну годину під бій годинника на міській раді він включається, працює півгодини й потім на півгодини виключається», - розповів у коментарі Житомир.info В’ячеслав Глазунов.

Нагадаємо, 18 квітня цього року комунальники протестували розконсервований після зими фонтан на Михайлівській, а офіційно його відкрили 21 квітня без запланованої «церемонії». 18-21 травня на час святкування Дня Європи фонтна відключили, а потім він так і не запрацював, бо, за словами мера Сергія Сухомлина, люди засовували у форсунки палки, пробки та обгортки від морозива, і це їх зіпсувало. Відновили роботу фонтану на Михайлівській 9 червня.

Як повідомляв Житомир.info, до 23 червня синоптики прогнозують спеку, а потім грози та зниження денної температури до +22.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фонтан Михайлівська Глазунов  
Матеріали по темі