Події

СБУ та військова прокуратура проводять слідчі дії на Житомирському бронетанковому заводі

22 June 2018, 14:15

На державному підприємстві «Житомирський бронетанковий завод», яке входить до структури «Укроборонпрому», 22 червня СБУ та військова прокуратура проводять обшуки.

Про це Житомир.info розповіли читачі.

В управлінні Служби безпеки України в Житомирській області підтвердили інформацію про слідчі дії на підприємстві.

«Зараз управлінням СБУ спільно з військовою прокуратурою за підтримки державного концерну «Укроборонпром» проводяться слідчі дії, в тому числі – і на ДП «Житомирський бронетанковий завод», в рамках документування злочину за ст. 191 КК України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). Деталі будуть повідомленні по завершенню роботи слідчих груп», - повідомили Житомир.info в обласному управління СБУ.

Нагадаємо, в червні Господарський суд задовольнив позов військової прокуратури Житомирського гарнізону про накладення 300 тисяч гривень штрафних санкцій на «Житомирський бронетанковий завод» за порушення умов договору на ремонт та поставку військової техніки, що призначена для подальшого використання при проведенні Операції об’єднаних сил.

Як повідомляв Житомир.info, 12 квітня 2017 року наказом керівника ДК «Укроборонпром» директором державного підприємства «Житомирський бронетанковий завод» призначений Михайло Мосін.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: СБУ прокуратура обшук бронетанковий завод ЖБЗ  
Матеріали по темі