Події

​У Житомирі затримали молодиків, які дали перехожому по голові й забрали мобільний

25 June 2018, 09:38

Житомирська поліція затримала молодиків, які 23 червня застосували фізичну силу до перехожого та пограбували його.

Про це у фейсбук 24 червня повідомила патрульна поліція Житомирської області.

«23 червня, близько 20-ї години, спецлінії 102 надійшло повідомлення про вчинення розбою: на вулиці Короленка дві невідомі особи накинулись на заявника, ударили по голові, забрали мобільний телефон та 200 гривень. Інспектори підрозділу тактично-оперативного реагування під час відпрацювання виклику на вулиці Лесі Українки виявили осіб, що підходили під орієнтування. Здійснивши поверхневу перевірку, патрульні виявили мобільний телефон заявника, після чого затриманих чоловіків доставили до міського відділу поліції де передали слідчим», - йдеться в дописі патрульної поліції.

Речник УПП області Ігор Іванюк прокоментував Житомир.info, що в підсумку нападників виявилося троє: двоє грабували, ще один був насторожі. Стосовно одного з нападників вже обрали міру запобіжного заходу і помістили в слідчий ізолятор.

Пізніше відділ комунікації поліції Житомирської області повідомив, що потерпілий – 44-річний киянин, на якого напали 30-ти та 23-річний житомиряни після розмови по типу "Дай закурити - немає".

«Старший з них раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, у тому числі за грабежі. Молодший у поле зору поліції не потрапляв. За чинним законодавством, підозрюваним загрожує від 7 до 10 років ув’язнення», - резюмує відділ комунікації.

Ігор Іванюк розповів також про схожий випадок, який стався в ніч на 24 червня на вулиці Київській.

«24 червня близько години ночі надійшов виклик по лінії «102» від чоловіка про те, що троє невідомих на вулиці Київській викрали в нього рюкзак з документами, телефоном та грішми. Чоловіків, які підходили за описом, затримали на майдані Вокзальному, заявник упізнав в них своїх кривдників. Усіх трьох доправили до міськвідділу поліції», - розповів Ігор Іванюк.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно Богунський райсуд відхилив клопотання поліції про взяття під варту 20-річного парубка, який 14 червня в Житомирі відібрав у перехожого мобільник та зламав йому штахетиною ногу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: грабіж грабіжник злодій поліція  
Матеріали по темі