Події

На сільській дорозі Audi наїхав на семирічного хлопчика, який грався з друзями на узбіччі

25 June 2018, 12:53

У Коростенському районі Житомирської області водій Audi вчинив наїзд на дитину.

Про це 25 червня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Унаслідок ДТП, що сталася 24 червня близько 18.00 у селі Жабче, 7-річний хлопчик отримав тілесні ушкодження. Нині за його життя борються лікарі», - поінформувала поліція.

За попередньою інформацією, водій автомобіля Audi 100, 49-річний житель м. Коростеня, рухаючись вулицею села, здійснив наїзд на 7-річного місцевого жителя, який грався з іншими дітьми поблизу дороги. Унаслідок ДТП хлопчик отримав тілесні ушкодження та був ушпиталений до реанімаційного відділення місцевої лікарні.

Поліцейські з’ясовують причини та обставини події.

Це далеко не перший випадок наїзду на дитину на дорозі. Так, 18 червня цього року в Коростені «Жигулі» колесом причепа переїхали шестирічного хлопчика, який приїхав до бабусі з Харкова та грався м’ячем. 20 червня на перехресті Довженка-Велика Бердичівська в Житомирі автомобіль Lanos збив дівчинку 2005 року народження, а через день – семирічного хлопчика.

За даними начальника головного управління Нацполіції у Житомирській області Вячеслава Печененка, за тиждень на дорогах області сталося 120 ДТП, в яких травмувалися 34 людини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія поліція  
Матеріали по темі