Події

За тиждень на дорогах Житомирської області сталося 120 ДТП, 34 людини травмовані, – Печененко

25 June 2018, 12:36

Минулого тижня до поліції Житомирщини надійшло майже 4 тисячі повідомлень, з них кожне дев’яте мало ознаки кримінальних правопорушень. І завдяки проведеним поліцейськими заходам кожен п’ятий злочин уже розкритий.

Про це 25 червня на своїй сторінці у Facebook написав начальник головного управління Нацполіції у Житомирській області Вячеслав Печененко.

«На автодорогах області сталося 120 дорожньо-транспортних пригод, з них 33 з потерпілими. У результаті 2 людей загинули та 34 отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Серед травмованих 4 дітей віком від 6 до 13 років. Так, у м. Коростені відразу у двох ДТП за схожих обставин було тяжко травмовано дітей, 6 та 10 років, які грались неподалік проїжджої частини дороги. В останньому випадку водій транспортного засобу ще й перебував за кермом напідпитку. Стан обох хлопчаків тяжкий і нині медики рятують їх життя. Тож хочу застерегти батьків та усіх, хто відповідальний за неповнолітніх: літній відпочинок буде безпечним, якщо діти перебуватимуть під постійним наглядом дорослих», - написав Вячеслав Печененко.

«На території області тривають заходи із протидії незаконному обігу зброї. 21 червня у результаті санкціонованих обшуків поліцейські Коростишівського відділу поліції вилучили у будинках батька та сина, жителів смт Брусилова, незареєстровану рушницю, пістолет та набої. Чоловікам може загрожувати відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 7 років. 23 червня в обласному центрі за кілька годин після вчинення розбою на жителя столиці поліцейські затримали двох чоловіків, які нині перебувають під вартою. Ще один напад стався у Коростишеві. Невідомі у балаклавах уночі проникли до приватного будинку літнього подружжя та, побивши і зв’язавши господарів, заволоділи їх грошима та цінностями. Поліція відпрацьовує кілька версій для розкриття цього зухвалого злочину. Працівники Новоград-Волинського відділу поліції затримали 32-річного жителя райцентру, який обґрунтовано підозрюється у причетності до магазинного грабежу, кількох фактів незаконного заволодіння мопедами звягельчан та низки крадіжок», - зазначив головний поліцейський області.

Також минулого тижня на території області відбулося півсотні масових заходів різного спрямування. Участь у них прийняли майже 10,5 тисяч учасників, а їх безпеку забезпечували 340 поліцейських. Відтак порушень громадського порядку зафіксовано не було.

Як повідомляв Житомир.info, 23 червня 2018 року в районі вулиці Покровської в Житомирі зіштовхнулись мікроавтобус і легковик.

22 червня 2018 на перехресті Велика Бердичівська-Довженка в Житомирі, де 20 червня Lanos збив дівчинку, ВАЗ збив семирічного хлопчика. Цього ж дня в Житомирі сталося ще кілька дорожньо-транспортних пригод, у тому числі з потерпілими.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Печененко поліція ДТП грабіж злочин  
Матеріали по темі