Політика

На Житомирщині депутата облради від Радикальної партії Іллю Смичка виключили з лав партії

26 June 2018, 11:14

25 червня, у офісі Житомирської обласної організації РПЛ, відбулося засідання Бюро ЖОО Радикальної партії та засідання фракції РПЛ в Житомирській обласній раді, на яких були обговорені проблеми та виклики, які наразі стоять перед партією та країною, шляхи їх подолання. Також одним із завдань, стало прийняття низки важливих кадрових питань. Очільник організації – Юрій Забела, ознайомив усіх присутніх з напрацюваннями команди обласної організації за звітний період та узагальнив пропозиції партійців щодо подальшого розвитку партії.

Після звітної частини, Бюро виключило з членів партії депутата Житомирської обласної ради від РПЛ, Іллю Смичка. Бюро порекомендувало обласним депутатам виключити з фракції Іллю Анатолійовича. Було проведено засідання фракції, де Народний депутат України Олексій Олексійович Ленський, за дорученням Олега Ляшка, підтримав цю ініціативу.

Також фракцією було розглянуте питання, щодо зняття повноважень з голови фракції Радикальної партії Олега Ляшка в Житомирській обласній раді Ігоря Романського. Під час голосування було одноголосно визначено нового керівника на цю посаду. Ним став, Павло Чернявський – депутат Житомирської обласної ради від РПЛ, який уже довгий час досить активно себе проявляє у партійній діяльності.

Прес-служба Житомирської обласної організації РПЛ

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі