Події

​На Соколовському кар’єрі в Житомирі поліція та водолази шукають потопельника, чиї речі бачили на березі

6 July 2018, 12:48

Зранку 6 липня на березі Соколовського кар’єру в Житомирі були помічені поліція та водолази.

Про це Житомир.info розповів читач, який побачив з протилежного боку водойми людей у формі.

«Це було близько 10 ранку. Відпочивальників майже не було, зате ходили поліцейські, ніби щось шукали. Тоді прибув чоловік у формі водолаза і поліз у воду. Це все, що я бачив», - розповів очевидець.

Прес-офіцер патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк розповів Житомир.info, що на лінію «102» надходило повідомлення про ймовірне утоплення.

«За інформацією, яку надав оперативний черговий, 5 липня по лінії «102» надійшло повідомлення від людей, які відпочивали на пляжі Соколовського кар’єру, що вони побачили на березі залишені кимось речі. Сьогодні, 6 липня, ця інформація перевірялася. Патрульні поліцейські на місце події не виїжджали, швидше за все, на пляжі бачили слідчих поліції та рятувальників. Поки немає інформації про те, чи знайшли когось у кар’єрі», - сказав речник патрульної поліції о 12.00.

Пізніше керівник прес-служби головного управління Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко уточнила, що поліцейські Житомирського міськвідділу перевіряють інформацію про знайдені на березі одяг та взуття людини.

«Повідомлення було про те, що відпочивальники виявили на березі чиїсь речі - одяг та взуття. На даний час поліція перевіряє інформацію про можливе утоплення людини. На місці події працюють поліцейські міського відділу поліції та водолази. Станом на 12.40 інформація про потопельника не підтвердилася», - розповіла Алла Ващенко.

Нагадаємо, 4 липня цього року з Соколовського кар’єру дістали тіло чоловіка 1975 року народження, який втопився напередодні, в той же період на пляжі кар’єру орудувала дівчина-крадійка.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: потопельник утоплення кар'єр  
Матеріали по темі