Місто

Комунальники обіцяють заземлити металеву скульптуру «Дівчина-весна», яка вдарила струмом житомирянина

9 July 2018, 16:39

9 липня бригада КП «Електричних мереж зовнішнього освітлення "Міськсвітло"» провела ізоляцію місця витоку електроструму в кованій скульптурі «Дівчина-весна», яка напередодні вдарила струмом житомирянина. Також комунальники збираються зробити заземлення скульптури.

Про це Житомир.info розповів начальник управління комунального господарства Житомирської міської ради Олександр Марцун.

«Справа в тому, що цей об’єкт – подарунок місту: проводився фестиваль ковалів, і після закінчення фестивалю нам подарували цей об’єкт. Тому до його виготовлення абсолютно жодне комунальне підприємство або інше підприємство міста не має стосунку. На жаль, так трапилося, що при монтажі ці самі ковалі пошкодили ізоляцію, а може, вона за період експлуатації пошкодилась. Швидше за все, вона була пошкоджена саме на початку. І був дійсно виклик на наш міський інформаційний центр, виїжджало наше комунальне підприємство «Міськсвітло». Вони перевірили цей об’єкт і з’ясували, що є витік електроструму якраз безпосередньо на цей об’єкт. Бригада виконала ізолювання цього місця, де був виток електроструму, і планується, що на цьому тижні вони додатково виконають заземлення самої металевої фігури», - поінформував Марцун.

Він також зазначив, що скульптура «Дівчина-весна» не перебуває на балансі жодного з комунальних підприємств.

«Вона нікому не передавалась на баланс, абсолютно», - сказав Марцун.

Як повідомляв Житомир.info, вночі 8 липня у сквері, що на початку вулиці Покровської (навпроти магазину «Радіодеталі»), житомирянин отримав удар електрострумом, сівши на лавочку, яка розташована біля кованої скульптури «Дівчина-весна».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сквер лавочка електрострум скульптура "Дівчина-весна"  
Матеріали по темі