Влада

Житомирська облрада оголосила конкурси на заміщення посад директорів краєзнавчого музею та ансамблю «Родослав»

9 July 2018, 17:01

Житомирська обласна рада 6 липня оголосила конкурси на заміщення посад директорів комунальних закладу та підприємства у сфері культури – КЗ «Житомирський обласний краєзнавчий музей» та КП «Фольклорний ансамбль національного обряду «Родослав».

Інформація про конкурс опублікована на сайті Житомирської обласної ради 9 липня.

«Згідно із законодавством, у конкурсі можуть брати участь громадяни України, які мають вищу освіту, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіють державною мовою та здатні за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки. Кожен з претендентів на посади, впродовж 30 днів з дня опублікування оголошення про конкурс, має подати відповідний пакет документів. Конкурсний добір проводитиметься публічно. На засідання конкурсної комісії для публічної презентації кандидатам необхідно підготувати проекти програм розвитку зазначених закладу і підприємства на один і п’ять років», - йдеться у повідомленні.

Детальна інформація про умови конкурсу – за посиланням.

Як повідомляв Житомир.info, 10 вересня 2015 року на сесії Житомирської обласної ради депутати проголосували та призначили на посаду директора краєзнавчого музею Романа Насонова, а на посаду директора фольклорного ансамблю «Родослав» Олександра Зайченка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: обласна рада конкурс  
Матеріали по темі