Місто

​Житомирська фірма «Елітбуд-1» виграла тендер з облаштування скверу на Лятошинського, де будуть шезлонги, лавки та «поребрики»

10 July 2018, 11:37

У Житомирі провели тендер на капітальний ремонт скверу на розі вулиць Небесної Сотні і Лятошинського.

Результати аукціону 5 липня опублікували на ProZorro.

Замовник торгів - комунальне підприємство «Зеленбуд» Житомирської міської ради, предмет закупівлі - «капітальний ремонт з елементами благоустрою та озеленення на розі вулиць Небесної Сотні і Лятошинського в м. Житомирі». Учасників торгів було троє, всі житомирські: ПП Елітбуд-1 з пропозицією 4,7 млн грн, ТОВ АртХаус (4,9 млн грн) і ТОВ «Тетерів-Будпроект» (4,9 млн грн).

Єдиним критерієм відбору пропозицій була ціна, тож перевагу надали ПП Елітбуд-1, ціна якого (4 млн 786 тис. 480 грн) виявилася найвигіднішою. Станом на 10 липня 2018 року фірма ще не визнана остаточним переможцем і очікує рішення тендерного комітету:

Нагадаємо, в 2015 році фірма «Елітбуд-1» проводила ремонт перекриття літньої естради "Ракушка" в житомирському парку, до якості якого у влади були претензії.

Технічне завдання розміщене на 10 сторінках А4 дрібним шрифтом. Так, за вказані кошти підприємство повинне здійснити ряд робіт, зокрема монтаж електрокабелів, влаштування світильників, установлення камер відеоспостереження, зрошувальної системи, синтетичного покриття з гумової крихти, установлення бетонних «поребрикiв» (мовою оригіналу). Також передбачається встановлення 20 лавок зі спинками і однієї без спинки, 30 урн для сміття Urban, двох столів та стільців для шахів, 6 шезлонгів, велопарковки на 6 двоколісників, а також навігаційного щита Town (табло, на якому розміщена схема місцевості, ред.). Також передбачається озеленення території: газони, злакові трави різної висоти (новинка для Житомира), а також 354 зелених насаджень, а саме: 130 кущів дерену, 70 – ялівця, 50 – гортензії золотистої, по десятку-півтора бузку, декоративних вишень, магнолій, кленів та сосон, а також липи, декоративні яблуні та черемха.

Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг - 1 листопада 2018 року за умови сприятливих погодних умов для дотримання технологічного процесу виконання робіт. Фірма може залучати субпідрядників.

Нагадаємо, 21 червня 2018 року Кабмін виділив гроші для облаштування скверу. На засіданні виконкому 22 червня 2018 року затвердили проект реконструкції скверу на вулиці Лятошинського.

Директор КП «Зеленбуд» Олександр Шевчук розповідав, що влада планує зробити так, щоб сквер з ранньої весни до глибокої осені був в яскравих кольорах, щоб дерева й кущі були різних кольорів. На автоматичний полив і водопостачання в проекті передбачалося 1,3 млн гривень.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії міськради 12 квітня 2018 мер повідомив, що для реконструкції скверу на Лятошинського вже знайшли спонсора – народного депутата Вадима Кривенка (фракції Народного фронту). Дизайн-рішення по реконструкції скверу на Лятошинського 23 травня оприлюднив департамент містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сквер дизайн вул. Лятошинського  
Матеріали по темі