Місто

Влада Житомира хоче збільшити кількість офіційних ділянок для паркування з 13 до 22

17 July 2018, 09:53

Влада Житомира збирається збільшити з 13 до 22 кількість земельних ділянок, відведених для паркування автомобілів.

Відповідний проект рішення сесії 16 липня опублікований на сайті міської ради.

«Внести зміни в п. 2.2. рішення міської ради від 03.03.2011 №61 «Про вставлення податків та зборів на території м. Житомира відповідно до Податкового кодексу України», а саме затвердити перелік спеціальних ділянок, відведених для організації та впровадження діяльності із забезпечення паркування транспортних засобів, у новій редакції згідно з додатком», - йдеться у проекті рішення.

Пунктом, який збираються змінити, був затверджений перелік з 13 земельних ділянок, відведених для організації та провадження діяльності із забезпечення паркування транспортних засобів.

Додаток до рішення міської ради від 03.03.2011

У новому переліку збільшена кількість паркувальних місць на вже затверджених ділянках та додані нові адреси, переважно в центрі міста, зокрема, на вулиці Львівській, де ще в 2016 році облаштували паркувальні місця.

Нагадаємо, виконком вніс зміни до плану діяльності виконавчих органів міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік, доповнивши його пунктом про підготовку проекті рішення сесії для визначення спеціальних земельних ділянок, відведених для здійснення платного паркування. Відповідне рішення міськвиконком ухвалив на засіданні 4 травня.

Як повідомляв Житомир.info, 22 грудня 2016 року виконком міської ради ухвалив рішення про організацію паркування транспортних засобів на території міста Житомира, яким затвердили положення про паркування транспортних засобів та про проведення конкурсу з визначення суб’єктів господарювання – операторів паркування транспортних засобів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міська рада паркування транспорт автомобіль  
Матеріали по темі