Місто

Влада Житомира хоче впорядкувати питання паркування транспорту

2 April 2018, 16:45

Влада Житомира збирається в поточному році розробити рішення для впорядкування ситуації з паркуванням автомобілів в обласному центрі.

Для цього планують внести доповнення в додаток до рішення міськвиконкому від 15.11.2017 № 1057 «Про затвердження плану діяльності виконавчих органів міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік» - відповідний проект рішення виконкому 2 квітня опублікований на сайті міської ради.

Для визначення спеціальних земельних ділянок, відведених для здійснення платного паркування, та визначення ставки збору за місця паркування в травні-липні збираються розробити відповідний проект рішення сесії. А встановлення тарифів на послуги з утримання майданчиків для платного паркування транспортних засобів збираються затвердити рішенням міськвиконкому, яке розроблятимуть в травні-грудні.


Як повідомляв Житомир.info, 22 грудня 2016 року виконком міської ради ухвалив рішення про організацію паркування транспортних засобів на території міста Житомира, яким затвердили Положення про паркування транспортних засобів у м. Житомирі та Положення проведення конкурсу з визначення суб’єктів господарювання – операторів паркування транспортних засобів.

Фоторепортаж про паркування автомобілів біля ОДА та Житомирської міської ради дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: транспорт парковка паркування  
Матеріали по темі