Влада

Тендер вартістю 2 млн грн на святкування Дня міста може бути скасований, - мер Житомира

19 July 2018, 10:32

Мер Житомира Сергій Сухомлин нічого не знає про оголошений тендер на закупівлю послуг з організації святкування Дня міста, і передбачає, що він буде скасований.

Про це Сергій Сухомлин сказав у коментарі Житомир.info 18 липня, відповідаючи на запитання про 2 млн грн, які планують витратити на відзначення 1134-річниці від дня заснування міста Житомира.

«Я ще цього не бачив, я не курую культуру. Тендер, який оголошений 16 липня, точно буде відмінений, щоб не повторювати помилок зі святом Івана Купала. Я точно не повинен займатися кожним тендером», - наголосив мер.

Сухомлин зауважив, що організаційний комітет з підготовки до святкування Дня міста, який він очолює, жодних рекомендацій щодо проведення тендеру не давав і технічне завдання не погоджував.

«І минулого року, і раніше, коли ми готуємося до Дня міста, то спочатку обговорювали план заходів та все інше, фінансування під цей план, і тільки після цього погоджували бюджет. Можливо, я був у відпустці, коли вони це відпрацьовували, але будемо розбиратися», - сказав Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, 16 липня управління культури Житомирської міської ради на ProZorro розмістило оголошення про проведення тендеру ну із закупівлі послуг «Заходи з нагоди відзначення 1134-річниці від дня заснування міста Житомира», початок аукціону запланований на 1 серпня. Технічне завдання для проведення святкування займає 18 сторінок.

Як повідомляв Житомир.info, 19 червня 2018 року мер Сергій Сухомлин своїм розпрорядженням затвердив склад організаційного комітету з підготовки та відзначення 1134-ї річниці від дня заснування міста Житомира

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День міста тендер Сухомлин  
Матеріали по темі