Події

У селі Житомирської області скоїли розбійний напад на родину депутата райради: катували та вимагали гроші

25 July 2018, 10:20

У селі Бердичівського району на родину колишнього голови Бердичівської райради, депутата Максима Самчика напали та катували невідомі.

Про це 25 липня пише сайт Бердичів. Biz.

«Сьогодні вночі в селі Семенівка Бердичівського району було скоєно напад на будинок тещі колишнього голови Бердичівського райради Максима Самчика. На момент нападу в будинку знаходилася Марія Волкова (теща) з дочкою і сам Максим Самчик разом зі своєю сім'єю: дружиною і двома дочками. За інформацією потерпілого, нападників було п'ятеро осіб, всі в масках. Бандити влізли в будинок близько четвертої години ранку через вікно з тильної сторони будинку, попередньо знешкодивши собаку і заляпавши брудом камери зовнішнього відеоспостереження. Самчика знешкодили декількома ударами в обличчя», - йдеться на сайті.

«Відразу ж поставили грітися три праски, тримали ніж у горла дружини і дітей, погрожували вбити, якщо не віддамо цінності. Ми готові були віддати все, але в будинку не було великої суми грошей, і це, мабуть, розлютило грабіжників. Найбільше я боявся за життя своїх дочок і дружини, думав, що в живих нас не залишать», - ділитися жахливими спогадами Максим Самчик.

«Злочинці протягом години катували сім'ю нещасних, кілька разів ставили праску на тіло Марії Волкової, дісталося і дружині політика, яку теж припікали праскою. Особливо дісталося Марії Волкової, як власнику будинку. Після екзекуції, забравши гроші та золото, бандити міцно зв'язали руки і ноги всім членам сім'ї. Максим Самчик зумів якимось чином перегризти шнурки, що зв'язували ноги дружини і вона, взявши сувенірну запальничку, звільнила інших», - інформує сайт Бердичів. Biz.

Інформацію про подію Житомир.info підтвердили у прес-службі ГУНП Нацполіції у Житомирській області.

«У ніч з 24 на 25 липня невідомі пограбували родину в селі Семенівка Бердичівського району Житомирської області. Грабіжники у масках проникли в будинок потерпілих приблизно о 3:15 ранку 25 липня. Невідомі, погрожуючи фізичною розправою, зв'язали господиню - жінку, 1955 року народження, її зятя і неповнолітніх онуків, які в цей момент теж знаходилися в будинку. Застосовуючи катування з використанням гарячої праски, злочинці отримали інформацію, де зберігаються цінності, забрали гроші і зникли в невідомому напрямку. Поліція отримала інформацію про подію близько 5:30 ранку. На даний момент встановлюються обставини злочину і особи грабіжників, а також розмір шкоди, заподіяної сім'ї», – повідомили речник ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, 17 січня 2011 року колишній голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Рижук представив керівникам служб, установ та організацій Чуднівського району, головам сільських та селищних рад, громаді голову Чуднівської райдержадміністрації Максима Самчика.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Самчик Бердичівський район ГУНП Ващенко поліція  
Матеріали по темі