Місто

В рамках бюджету участі у Житомирі з’явиться ще один фонтан та парк відпочинку

25 July 2018, 14:13

У рамках бюджету участі в минулому році було подано проектну пропозицію «Музичний фонтан щастя». Бюджет на реалізацію проекту становить 995 874 грн. Фонтан буде встановлено на вулиці Бульвар Польський (в районі Малікова).

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

24 липня на засіданні координаційної ради з питань бюджету участі було представлено ескіз майбутнього фонтану.

«На даний час знайдено проектанта, з яким плануємо укласти угоду та розпочати будівництво фонтану», - зазначив заступник начальника управління комунального господарства міської ради Віталій Шевчук.

Також Віталій Шевчук представив ескіз проекту «Дивосвіт» – парку відпочинку та розваг на Крошні. Проектом передбачається очистка зони вздовж болота (колишнього глиняного кар'єру) висадження зелених насаджень та встановлення елементів благоустрою: фігурних лавок, доріжок, смітників. Загальний бюджет на реалізацію проекту становить 1 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні 2017 року міська рада публікувала результати голосування за проекти житомирського бюджету участі. У списку – 13 проектів, які набрали найбільше голосів, серед них і музичний фонтан «Фонтан щастя» зі світлодіодною підсвіткою – 1516 голосів, (автор проекту – Валерій Онопрієнко) та парк розваг і відпочинку на Крошні «Дивосвіт» – 864 голоси (автор – Віктор Бахуринський).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бюджет участі фонтан  
Матеріали по темі