Події

У райцентрі Житомирської області жінка потрапила в лікарню через отруєння грибами

25 July 2018, 17:15

Цього року в Житомирській області зафіксовано три випадки отруєння дикорослими грибами – у Житомирі, Любарському та Хорошівському районах. Постраждали троє осіб, серед них 1 дитина.

Про це 25 липня повідомило управління цивільного захисту населення Житомирської облдержадміністрації.

В головному управлінні Держспоживслужби у Житомирській області Житомир.info розповіли, що останній випадок отруєння грибами зафіксований в смт Хорошів – постраждала досі перебуває у лікарні.

«18 липня в смт Хорошів 26-річна жінка була госпіталізована з попереднім діагнозом «отруєння грибами». Смаженою грибною стравою жінку пригостила бабуся 16 липня, а на наступний день їй стало зле. Як з’ясувалося, дикорослі гриби були зібрані на околиці селища, де саме, постраждала не знає. Нині вона на лікуванні в Хорошівській лікарні», - розповіли в Держспоживслужбі.

У червні до реанімації потрапила 4-річна житомирянка: дитина отруїлась грибами у дитячому садочку №46, скуштувавши грибів, що росли на майданчику.

Третій випадок, що зафіксований цьогоріч, стався в селі Мала Деревичка Любарського району у лютому. Тоді 27-річна жінка, прийшовши в гості, скуштувала смажене грибне асорті. Після гостин жінка потрапила до лікарні з гострим отруєнням грибами. Дикорослі гриби, з яких готували страву, були зібрані восени 2017 року та зберігалися у замороженому вигляді.

Як повідомляв Житомир.info, У Житомирі 4-річна дівчинка потрапила до реанімації після того, як скуштувала гриби на майданчику дитсадка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гриби отруєння  
Матеріали по темі