Події

У Житомирській області сільський голова виявила гори «львівського сміття» та викликала поліцію

30 July 2018, 16:02

У Новоград-Волинський район й надалі продовжують везти «львівське сміття».

Про це 30 липня інформує сайт Новоград-Волинської РДА.

«Декілька вантажівок відходів різного походження цього разу було висипано поблизу с.Колодянка. Представники районної державної адміністрації на чолі з заступником голови райдержадміністрації Андрієм Подіком, виїхавши на місце події, зафіксували правопорушення та поспілкувались із Колодянським сільським головою Людмилою Войтович, обговоривши подальші дії щодо утилізації сміття. За встановленим фактом будуть прийняті всі необхідні міри», - йдеться на сайті.

У коментарі Житомир.info 30 липня головний спеціаліст з питань ЖКГ Новоград-Волинської РДА Ірина Семенець уточнила, що сміття виявив сільський голова.

«Дві фури сміття було висипано поблизу села Колодянки. Його виявила сільський голова. Сміття викинули в ніч з п’ятниці на суботу (27-28 липня). Одразу була викликана поліція. Зараз думаємо за що, і куди це сміття вивезти», - розповіла Ірина Семенець.

Як повідомляв Житомир.info, у селі Барвинівка Новоград-Волинського району в ніч з 21 на 22 травня вдруге за весну вигрузили тонни львівського сміття.

В середині квітня 2018 року селяни виявили поблизу села Барвинівка Новоград-Волинського району Житомирської області сміття, в якому були чеки та документи зі Львова. У Львівській ОДА пообіцяли знайти порушників.

Львівська облдержадміністрація встановила недобросовісного перевізника, що незаконно скинув сміття у Житомирській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Новоград-Волинський район РДА львівське сміття  
Матеріали по темі