Фоторепортаж

Велосипеди, скейти, самокати – «транспорт» житомирян на Михайлівській. Фоторепортаж

6 August 2018, 17:04

Оновлена Михайлівська приваблює житомирян благоустроєм: вазонами, квітами, новими лавочками та затишними кафе. А ще єдину пішохідну житомирську вулицю облюбували велосипедисти.

За підрахунками фотокореспондента Житомир.info, в середньому через Михайлівську проїжджає 40 велосипедистів за годину. Та не лише водії біциклів вподобали рівну поверхню на пішохідній вулиці – тут з задоволенням катаються на скейтах та самокатах, а ще можна взяти на прокат гіроборд. Однак вдень у понеділок, 6 серпня, служба прокату гіробордів не працювала.

Увімкнений фонтан роверисти та керманичі іншого «транспорту» здебільшого оминають, проте «басейн» вимкненого водограю одразу стає додатковою територією для катання.

Більшість їздить повільно та обережно, проте дехто хизується умінням кататися. Нещодавно було принаймні два випадки, коли маневри велосипедистів на Михайлівській призводили до невтішних наслідків.

Нагадаємо, 29 липня біля фонтану на Михайлівській трапився інцидент: молодик в шоломі на велосипеді травмував дівчинку років восьми.

Про подібний випадок у соцмережі Facebook розповідає і житомирянка, зареєстрована як Марина Юріївна.

«19.07.2018 моя дочка стояла біля фонтану… І на неї виїхав велосипедист прямо з фонтану, ставши на козу. Підсумок – цвях з колеса, що вп’явся (прикраса типу шипів тонких) у вухо, легкий струс, і сильний переляк .... зашивали», - написала жінка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Михайлівська фоторепортаж велосипедист велосипед скейт  
Матеріали по темі