Місто

Велосипедист, який збив дівчинку біля нового житомирського фонтану, допомагає оплачувати її лікування

31 July 2018, 17:14

29 липня біля фонтану на Михайлівській у Житомирі трапився інцидент: молодик в шоломі на велосипеді травмував дівчинку років восьми.

Відео події 30 липня розмістив у соцмережі користувач Володимир Грицик. Того ж дня на фейсбук-сторінці спільноти «Підслухано Житомир» з’явився допис батька дівчинки із закликом допомогти.

«Допоможіть знайти горе велосипедиста який збив вчора, 29.07.2018, о 17.00 мою доцю по вулиці Михайлівській біля фонтану. Він їй вибив зуба та їй наложили чотири шви на коліні», - йдеться в дописі (граматику і пунктуацію збережено).

Пізніше з’явилося повідомлення: велосипедиста знайшли, а на запитання, чи поніс чоловік якесь покарання, батько відписав: моральне.

Як стало відомо Житомир.info з власних джерел, сім’я проживає водному з райцентрів Житомирської області. Недільного дня приїхали до Житомира погуляти. Велосипедист, молодик чоловік років 20-22, сам сконтактував із батьком дівчинки, попросив вибачення і погодився компенсувати вартість лікування дитини. Частину коштів на картку батьків уже переказав. До поліції мама і тато не зверталися.

Як повідомляв Житомир.info, відкритий у квітні 2018 року фонтан на Михайлівській став улюбленим місцем для дитячих розваг.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фонтан дтп дівчинка  
Матеріали по темі