Влада

На День міста у Житомирі покажуть «5 мюзиклів про кохання». План заходів

7 August 2018, 11:15

7 серпня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради, під час якого затвердили план проведення святкових заходів з нагоди відзначення 1134-ї річниці від дня заснування міста.

Цьогоріч День народження міста житомиряни відзначатимуть з 6 по 9 вересня.

Про особливості святкування під час засідання виконкому розповіла начальник управління культури Житомирської міської ради Ніна Рябенко.

Вона, зокрема, зазначила, що в рамках святкування на території Корольовської та Богунської районних рад відбудеться нагородження переможців і призерів традиційного щорічного районного конкурсу «Мій ошатний район».

Начальник управління культури також поінформувала, що увесь період святкування біля кінотеатру «Жовтень» працюватиме комплекс дитячих атракціонів, на яких безкоштовно зможуть розважатися діти з малозабезпечених сімей, а також діти учасників АТО.

«З 6 по 9 вересня на майданчику біля кінотеатру «Жовтень» на Новому бульварі буде працювати комплекс атракціонів «Лунопарк», які звернулися до міської ради за дозволом, щоб під час святкових заходів розважати наших дітей. І люб’язно нададуть нашим малозабезпеченим сім’ям і дітям воїнів АТО безкоштовні квитки на атракціони у кількості 150 штук», - розповіла Ніна Рябенко.

За словами очільниці управління культури, 8 вересня до уваги житомирян буде представлена «Культурна версія», в рамках якого відбудеться шоу «5 мюзиклів про кохання» від симфонічного оркестру «LORD OF THE SOUND», зірок вокальних талант-шоу, балету.

«8 вересня святкуватиметься День міста на трьох локаціях. Одна із них – це вулиця Михайлівська. Святковий захід називається «День народження міста на Михайлівській». Це святкове дійство для всієї сім’ї. Буде цікаво: різнобічні майстер-класи, аніматори, циркова програма, спецефекти. Під час святкування житомиряни і гості міста будуть спостерігати за виступами циркових артистів і дізнаються про те, що у нашому місті є така стародавня традиція, адже на території нинішнього ринку знаходився старий дерев’яний цирк. Також 8 вересня відбудеться уже традиційний четвертий Всеукраїнський фестиваль духових оркестрів «Ми єдині». Він розпочнеться о 18.00 з військового параду, який стартуватиме від стадіону «Спартак» і потім продовжуватиметься до 21 години на майдані Соборному. О 21.00 запрошуємо житомирян на культурно-мистецьке свято «З Днем народження, Житомир» в рамках культурно-мистецького фестивалю «Культурна версія». Пропонуємо «5 мюзиклів про кохання» від симфонічного оркестру «LORD OF THE SOUND», зірок вокальних талант-шоу, балету, артистів нашого театру і нашого міста. Хедлайнер свята – гурт із Бухаресту (Румунія) «Morandi» - відомий, популярний, сучасний гурт. 9 вересня відбудеться традиційний Третій Космічний напівмарафон до Дня міста та Спортивний ярмарок на майдані Соборному. Також у цей день з 11 до 16 на вулиці Михайлівській проходитиме соціально-культурний захід «До балу на Михайлівській». Це буде великий бал з танцювальних колективів нашого міста – дитячих і дорослих, аматорських та професійних», - зазначила Рябенко.

ПЛАН заходів з нагоди відзначення 1134-ї річниці від дня заснування

міста Житомира

08 вересня 2018 року

Як повідомляв Житомир.info, у 2017 році у Житомирі на День міста втретє відбувся парад військових оркестрів.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Рябенко День міста  
Матеріали по темі