Влада

Житомирський виконком планує розглянути петицію щодо планових відключень води у місті

14 August 2018, 13:08

Житомирський виконком на найближчому засіданні планує розглянути питання щодо планових відключень води у місті.

Проект рішення виконкому «Про розгляд петиції щодо планових відключень водопостачання у місті Житомирі» опублікований на сайті міської ради 14 серпня 2018 року.

«Розглянувши петицію від 24 червня 2018 року щодо планових відключень водопостачання у місті Житомирі, відповідно до законів України «Про питну воду і питне водопостачання», «Про житлово-комунальні послуги», «Про звернення громадян», Про внесення змін до Закону України «Про звернення громадян» щодо електронного звернення та електронної петиції», «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив:Інформацію комунального підприємства «Житомирводоканал» Житомирської міської ради (додається) щодо необхідності припинення водопостачання у місті на період проведення планово-попереджувальних робіт, взяти до відома», - йдеться у тексті петиції.

Нагадаємо, 13 серпня КП «Житомирводоканал» повідомив про те, що планове відключення води з 17 по 19 серпня буде перенесене на інші дні.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі майже на дві доби збираються відключити воду: мінятимуть запірну арматуру. Містяни зареєстрували петицію на сайті міської ради з проханням перенести відключення води на інші дні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком міська рада петиція вода відключення  
Матеріали по темі