Місто

​У Житомирі по всьому місту немає води, у водоканалі запевняють: це не відключення (доповнено)

17 August 2018, 11:11

Зранку 17 серпня з кранів житомирян перестала бігти вода.

Читачі повідомляють про відключення у центрі міста (Соборний майдан, вул. Леха Качинського), на Крошні, в районі гіпермаркету METRO. Пам’ятаючи, що 17 серпня було першою датою відключення водопостачання в місті, яку пізніше перенесли на 27 серпня, люди хвилюються: невже таки перекрили на кілька днів?

Ні, запевнив Житомир.info головний інженер – т.в.о. керівника КП «Житомирводоканал» Сергій Єрьомін.

«Це не відключення, а велика аварія на КП. Води нема по всьому місту. Пошкоджений кабель, зараз ця проблема вирішується», - сказав він у короткому коментарі сайту.

Також Сергій Єрьомін повідомив про наміри водоканалу знову перенести зупинку водопостачання для заміни запірної арматури. З його слів, попередньо воно буде в середині вересня 2018.

Опівдні 17 серпня на сайті міської ради з’явилася інформація, що води не було через зупинку насосної станції ІІ підйому, і водопостачання поступово відновлюється.

«17 серпня в Житомирі, у зв'язку з відключенням електроенергії, о 10:22 було зупинено насосну станцію ІІ підйому. О 10:50 електропостачання насосної станції було відновлено. Водопостачання міста виходить на нормальний режим», - поінформувала мерія.

Нагадаємо, 13 серпня 2018 КП «Житомирводоканал» повідомив про те, що планове відключення води з 17 по 19 серпня буде перенесене на інші дні «у зв’язку з великою кількістю звернень громадян».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вода водоканал відключення  
Матеріали по темі