Фоторепортаж

​Рекорд житомирського силача, оновлена мотанка та флешмоб депутатів на підтримку Сенцова. Фото тижня

25 August 2018, 14:43

18 серпня в Коростені пройшов фестиваль «Княжий спадок», який показав частинку життя наших предків доби Київської Русі: стрільба з лука, історичне фехтування на мечах, середньовічні танці, автентичні українські страви.


19 серпня православні християни освяченням фруктів і польових букетів відзначили свято Преображення Господнього, в народі Яблучний Спас.

Будівельне сміття, пляшки та інший непотріб – краєвид біля річки Крошенка у Житомирі.

21 серпня відбулася позачергова сесія Житомирської міської ради, яка тривала дві години: годину виступали активісти, які «качали» за звільнення директора водоканалу, за решту часу прийняли 12 рішень і влаштували флешмоб на підтримку Олега Сенцова.


Ось який вигляд має місце, де витікає підземна річка Коденка біля Руднянського мосту в Житомирі, поряд з давнім курганом.

23 серпня сотні житомирян долучились до відзначення Дня Державного прапора України та стали свідками урочистого підняття синьо-жовтого стягу.


Того ж дня на військовому цвинтарі в Житомирі поіменно згадали героїв АТО та вшанували їх пострілами вгору.

До 27-ї річниці Дня незалежності житомирську мотанку біля Дому української культури перевдягнули у новий святковий одяг.

24 серпня житомирський стронгмен Віктор Прокопенко встановив рекорд України, протягнувши пожежні авто вагою понад 43 тис. кг.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фото тижня  
Матеріали по темі