Фоторепортаж

Звіт директора Житомирського водоканалу та емоційні виступи активістів. Фоторепортаж

29 August 2018, 19:29

У сесійній залі Житомирської міської ради 29 серпня о 16:00 зібралися активісти, депутати, члени виконкому та чиновники, щоб послухати звіт директора комунального підприємства «Житомирводоканал» Андрія Нікітіна.

Після звіту Нікітіна про роботу водоканалу почалися емоційні виступи активістів, які дорікали йому за неякісну воду, відсутність фахової освіти, наполегливо вимагали звільнити керівника водоканалу і говорили, що місцевий кандидат на його місце вже є. Житомирська міська рада вела пряму трансляцію, і всі охочі могли дві години онлайн слідкувати за суперечками та задавати питання керівнику одного із стратегічних підприємств міста.

Відеосюжет про звіт Андрія Нікітіна дивіться тут

Нагадаємо, на позачерговій сесії міської ради 21 серпня група людей, які називають себе представниками громадськості, вимагала від депутатіввимагала від депутатів голосування за відставку директора водоканалу Андрія Нікітіна, мер Сергій Сухомлин наголошував, що депутати будуть приймати рішення після звіту керівника водоканалу.

Як повідомляв Житомир.info, колективу КП «Житомирводоканал» Андрія Нікітіна в якості нового керівника представили 7 червня 2016 року. 7 червня 2018 року контракт директору водоканалу продовжили лише на два місяці, бо були зауваження, а 8 серпня мер Сергій Сухомлин розпорядився ще на 2 роки продовжити контракт з Нікітіним. Інтерв'ю з директором КП «Житомирводоканал» про проекти за гроші Світового банку, тарифи та екологію читайте тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Нікітін водоканал  
Матеріали по темі