Події

У Житомирі 20-річний хлопець побив перехожого та відібрав речі, а потім вимагав 3 тис. грн викупу за телефон

31 August 2018, 12:08

30 серпня уночі до поліції звернувся житомирянин із повідомленням про пограбування.

Патрульні та розшуківці міського відділу уже через годину затримали підозрюваного у вчиненні злочину, - повідомив Житомир.info 31 серпня відділ комунікації поліції Житомирської області.

«23-річний житель обласного центру розповів поліцейським, що незнайомець близько 2 ночі по вул. Вітрука, завдавши йому кілька ударів по голові та тілу, відібрав у нього його сумку. Таким чином чоловік позбувся особистих документів, банківських карток, грошей та мобільного телефону. Допоки патрульні працювали з потерпілим, розпитуючи його прозовнішність грабіжника, на телефон його товариша надійшов дзвінок. Незнайомець пропонував повернути щойно відібраний телефон, якщо йому заплатять 3 тисячі гривень», - повідомив відділ комунікацій.

На призначену зустріч для передачі грошей прийшли розшуківці кримінальної поліції Житомирського відділу, які й затримали грабіжника-вимагача.

Зі слів т.в.о начальника міського відділу поліції Олександра Прокопчука, ним виявився 20-річний місцевий житель, частину чужих речей в нього вилучили.

За вказаним фактом розпочали кримінальне провадження за ознаками статей 186 (Грабіж) та 189 (Вимагання)ККУ. Вирішується питання про обрання парубкові міри запобіжного заходу. За скоєне йому загрожує відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 4 до 6 років.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: грабіжник поліція телефон  
Матеріали по темі