Суспільство

На замовлення університету в Житомирі та області збирають дані щодо порушення водіями швидкості

20 September 2018, 13:20

У Житомирі на проспекті Миру невідомі особи незаконно вимірюють швидкість руху автомобілів.

Про це 20 вересня на своїй сторінці у Facebook написав житомирянин Олександр.

«Не законне вимірювання швидкості в м. Житомир! Сьогодні 20.09.2018р. о 8г.50хв. було зафіксоване незаконне вимірювання швидкості на пр. Миру, навпроти панчішної фабрики. На запитання до невідомих, чи є їх дії законні, мені відповіли, що всі запитання до міської ради, до Романа, з його дозволу проводиться даний захід по не законному порушенню ПДР. (не законне проведення фото та відео фіксації)», - зазначив житомирянин.

У прес-службі патрульної поліції Житомирської області повідомили, що протягом двох днів у місті здійснюється збір аналітичних даних, а саме порушення водіями швидкісного режиму.

«19 та 20 вересня, по місту Житомиру та на швидкісних автошляхах на замовлення Житомирського державного технологічного університету здійснюється збір аналітичних даних, а саме порушення водіями швидкісного режиму. Вимірювання здійснюються з метою подальшого використання в різних проектах, котрі у свою чергу повинні підвищити безпеку водіїв, пасажирів та пішоходів на автошляхах. Наразі, Житомирська область є першою, де здійснюється подібний збір даних. Водії, нагадуємо вам, що потрібно дотримуватись швидкісного режиму, не зважаючи на відсутність у патрульних поліцейських приладів для контролю швидкості», - поінформували у патрульній поліції.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі протягом Європейського тижня мобільності, який відзначається з 17 по 22 вересня 2018 року, рахуватимуть велосипедистів.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: швидкість рух автомобілі патрульна поліція  
Матеріали по темі