Влада

Після ДТП під Житомиром з 10-ма загиблими в області перевірили майже 3 тисячі автобусів. Інфографіка

26 September 2018, 12:15

У Житомирській області майже за два місяці після трагічного ДТП, в якому загинули 10 осіб на трасі Київ-Чоп, поліцейські разом з Укртрансбезпекою перевірили майже 3 тисячі автобусів.

Про це у коментарі Житомир.info 26 вересня розповів речник патрульної поліції у Житомирській області Ігор Іванюк.

«Операція «Перевізник» розпочалася одразу після страшної ДТП на трасі Київ-Чоп, неподалік Житомира, 21 липня 2018 року, і тривала вона до 18 вересня. За цей час було оглянуто 2897 транспортних засобів, які використовуються для надання послуг з перевезення пасажирів. Виявлено технічно несправних транспортних засобів, які використовуються для перевезення пасажирів – 149. Керування без необхідних документів – 29», - розповів Ігор Іванюк.

Перевірка перевізників
Infogram

Як повідомляв Житомир.info, 21 липня в Житомирі стартувала операція «Перевізник»: працівники патрульної поліції разом із Укртрансбезпекою перевіряють маршрутки міського, міжміського та міжнародного сполучення щодо наявності дозвільних документів на пасажирські перевезення, технічну справність автобусів та відповідність графіків руху. Перші протоколи на водіїв склали за розмови по телефону та склоомивач.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Іванюк ДТП перевірка автобус  
Матеріали по темі