Місто

Житомирські патрульні разом з Укртрансбезпекою проводять перевірку автобусів

23 July 2018, 16:31

23 липня у Житомирі патрульна поліція разом із Укртрансбезпекою проводять планову перевірку маршрутних транспортних засобів міського, міжміського та міжнародного сполучень.

Посилити увагу до маршрутних автобусів вирішили через надзвичайні події, які 20 липня відбулися в Україні: ДТП поблизу Житомира, де загинуло 10 осіб, та дорожньо-транспортна пригода в Миколаївській області, де загинули 5 осіб.

Подробиці дивіться у сюжеті

Нагадаємо, 21 липня начальник ГУ Нацполіції у Житомирській області Вячеслав Печененко повідомив про те, що правоохоронці разом з Укртрансбезпекою посилять увагу до перевізників.

Як повідомляв Житомир.info, 20 липня близько 10:30 на трасі Київ-Чоп у селі Глибочиця Житомирського району сталася ДТП: маршрутка з пасажирами в’їхала у фуру. Голова облдержадміністрації Ігор Гундич оголосив у Житомирській області 21 липня День жалоби через аварію, в якій загинули 10 людей. Згодом про оголошення Дня жалоби повідомив і голова Рівненської ОДА, зазначивши, що маршрутка була з рівненською реєстрацією. Президент Петро Порошенко висловив співчуття родинам загиблих у жахливій аварії і доручив керівництву області надати усю необхідну допомогу постраждалим. Власника маршрутки, у якій під час ДТП біля Житомира загинуло 10 осіб, затримали.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Укртрансбезпека патрульні перевізники автобус  
Матеріали по темі