Влада

Мер Житомира розпорядився призначити Юрія Мостовича начальником управління житлового господарства

28 September 2018, 13:18

Міський голова Сергій Сухомлин призначив Юрія Мостовича начальником управління житлового господарства.

Розпорядження міського голови «Про призначення Мостовича Ю.О.» підписане та опубліковане на сайті Житомирської мерії 28 вересня 2018 року.

«Відповідно до статей 10,15 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», розглянувши рекомендації комісії по прийняттю на службу посадових осіб виконавчих органів Житомирської міської ради від 19 вересня 2018 року протокол №22, заяву Мостовича Ю.О.: Призначити з 01 жовтня 2018 року Мостовича Юрія Олексійовича на посаду начальника управління житлового господарства Житомирської міської ради, як такого, що прийшов за конкурсом, з посадовим окладом згідно із штатним розписом та присвоїти йому 11 ранг посадової особи місцевого спрямування», - йдеться у документі.

Нагадаємо, 19 вересня 2018 року відбувся конкурс на посаду начальника управління житлового господарства: у конкурсі брали участь 2 претенденти.

Як повідомляв Житомир.info, 6 серпня Андрій Оніщенко продовжував виконувати обов’язки начальника управління житлового господарства Житомирської міськради. Тоді у коментарі Житомир.info він зазначав, що якщо мер вирішить, що його кандидатура недостойна, він готовий зайняти інші посади в цьому управлінні.

Житомирський міський голова Сергій Сухомлин 7 серпня 2018 року звільнив від виконання обов’язків начальника управління житлового господарства Житомирської міської ради Андрія Оніщенка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Мостович розпорядження  
Матеріали по темі