Влада

​Завідувач дитячої стоматполіклініки у Житомирі написав заяву і з 1 жовтня вже не керівник

28 September 2018, 14:02

Мер Житомира розглянув заяву Миколи Задорожного і звільнив його з посади головного лікаря комунальної установи «Житомирська міська дитяча стоматологічна поліклініка».

Розпорядження міського голови про звільнення головного лікаря 28 вересня оприлюднене на сайті Житомирської міської ради.

«Розглянувши заяву Задорожного М.С. про звільнення з займаної посади:

  1. Звільнити 1 жовтня 2018 року Задорожного Миколу Сергійовича, головного лікаря комунальної установи «Житомирська міська дитяча стоматологічна поліклініка» з займаної посади за власним бажанням, стаття 38 Кодексу законів про працю України;
  2. Управлінню охорони здоров’я Житомирської міської ради ознайомити головного лікаря КУ з даним розпорядженням», - йдеться у документі.

Контроль за виконанням цього розпорядження покладений на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Вікторію Краснопір.

На веб-сторінці комунальної установи зазначено, що КУ «Житомирська міська дитяча стоматологічна поліклініка» надає стоматологічну допомогу всьому дитячому населенню міста.

Поліклініка має сертифікат на Першу акредитаційну категорію та має у своєму складі два відділення: поліклінічне та профілактичне. В поліклінічному відділенні надається терапевтична, хірургічна, ортодонтична допомога та функціонують фізіотерапевтичний, рентгенологічний кабінети та зуботехнічна лабораторія. Штатна чисельність поліклініки складає 96 чоловік.

Нагадаємо, в бюджеті Житомира на 2016 рік передбачили 8,6 млн грн на забезпечення господарського утримання лікарень і поліклінік, в тому числі – дитячої стоматполіклініки.

Як повідомляв Житомир.info, у червні 2017 року завідувач поліклінічним відділенням міської дитячої стоматологічної поліклініки Людмила Жигальцева значилася в списку на нагородження подякою та цінними подарунками від мерії. У серпні 2018 будівлю колишньої стоматполіклініки в центрі Житомира викупив за 9 мільйонів 26-річний Дмитро Котляр.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стоматологія поліклініка стоматполіклініка Задорожний  
Матеріали по темі