Події

Як «невідомі патріоти» розмальовували вікна кав’ярні у Житомирі та кидали димову шашку. Відео з камер спостереження

29 September 2018, 11:57

28 вересня після бійки у Корольовському суді Житомира, де розглядали справу блогера Василя Муравицького, якого звинувачують у державній зраді, представники організації С14 рушили до кав’ярні Sharikava на вулиці Київській.

Коли журналісти Житомир.info прийшли на місце події, то біля входу в кав’ярню вже тривала словесна суперечка – наслідок сутички. Представники поліції та власники Sharikava від коментарів на місці події відмовилися, натомість лідер організації С14 погодився дати коментар журналістам.

Нижче – відео з камери відеоспостереження кав’ярні на вулиці Київській до того моменту, як прийшли журналісти,продовження дивіться тут.


В коментарі Житомир.info 29 вересня один із власників Sharikava Олександр Михайловський повідомив, що після події вони подали до поліції заяву про напад на відвідувачів закладу та псування майна.

Як повідомляв Житомир.info, в ніч з 27 на 28 серпня 2018 року представники праворадикальної громадської організації С14 розмалювали вікна кав’ярні Sharikava, яка знаходиться на Старому бульварі у Житомирі. Приводом для акції стала карта України, яка була розміщена на сайті sharikava.com.ua: житомирські активісти побачили, що на карті з локаціями кав’ярень відсутній Крим. Ввечері 28 серпня власники мережі кав’ярень Sharikava в офіційній заяві вибачилися за ситуацію з публікацією карти України без Криму. 29 серпня кілька представників організації С14 годину блокували вхід у кав’ярню Sharikava на Старому бульварі, бо хотіли поспілкуватися з власниками закладу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Sharikava С14  
Матеріали по темі