Події

Поблизу Житомира від удару з Hyundai перекинулася вантажівка з газованими напоями

2 October 2018, 12:08

Дорожньо-транспортна пригода сталась 2 жовтня близько 4-ї ранку на 143 км автодороги Київ-Чоп, поблизу с. Сонячного Житомирського району.

Про це 2 жовтня інформує прес-служба ГУ Нацполіції у Житомирській області.

«Попередньо, водій автомобіля Hyundai Sonata, 41-річний житель м. Тернополя, рухаючись у напрямку м. Києва, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з автомобілем Renault Magnum під керуванням 61-річного жителя м. Ужгорода, що рухався у зустрічному напрямку. У результаті вантажівка разом з причепом з’їхала у кювет та перекинулася. Унаслідок ДТП травми різного ступеню тяжкості отримав водій автомобіля Hyundai та був ушпиталений до травматологічного відділення Житомирської міськлікарні. Також травми отримала пасажирка легковика, 39-річна тернополянка, їй було надано медичну допомогу. Нині триває подальше з’ясування причин та обставин події», - інформують у поліції.

На фото, які Житомир.info надала прес-служба патрульної поліції Житомирської області видно, що вантажівка перевозила газовані напої.

Відео з Facebook dtp.kiev.ua

Як повідомляв Житомир.info, 28 січня 2018 року на трасі Київ-Чоп у Житомирській області зіштовхнулися три автомобілі: люди збирали яблука, які висипалися з вантажівки.

29 червня 2017 на трасі Київ-Чоп у Житомирській області зіштовхнулися дві вантажівки, водія Mercedes притиснуло кузовом. Після зіткнення двох вантажівок у Житомирській області люди почали розносити цілі пляшки з пивом, які випали з MAN.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Житомирський район вантажівка  
Матеріали по темі