Події

​«Айдарівець», який родом з Житомирської області, загинув на Луганщині від кулі снайпера

4 October 2018, 10:35

2 жовтня в районі селища Кримське Луганської області від кулі снайпера загинув боєць 53-ї окремої механізованої бригади родом з Малинського району Житомирської області Олексій Влодарський (позивний Скіф).

Про це 3 жовтня у фейсбук написала одна з авторів Книги пам'яті України Оксана Трапезун.

«Олексій Костянтинович Влодарський (Скіф), айдарівець, загинув вчора, 2 жовтня 2018 р., на Луганському напрямку в околицях н.п. Кримське - Новотошківське. Олексій народився 15 грудня 1981 р., з Гранітного ( Малинський р-н, Житомирська обл.). Вічна пам'ять і слава», - написала жінка.

За даними Цензор.НЕТ, загиблий - військовослужбовець 24-го окремого штурмового батальйону «Айдар» 53-ї окремої механізованої бригади. Про дату і час похорону обіцяють повідомити додатково.

За даними користувача Сергія Юрченка, боєць був веселим на вдачу.

«Я не знаю, що написати, як висловити свою біль. Але я не можу промовчати. Сьогодні ми втратили нашого брата, завжди веселого та невгамовного Льошу "Скіфа". Снайперська куля обірвала життя мого маленьнького брата. Плачу та не знаходжу місця. Льошка, наш малюк, серце розірвалося на шматки від болю і втрати. Вічна пам"ять герою. "Айдар", скорблю разом з вами брати», - написав Сергій.

Як повідомляв Житомир.info, в ніч з 19 на 20 липня2018 року в зоні ООС загинув малинчанин Сергій Олександрович Огороднік, 1985 р.н.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Скіф загиблий військовий АТО  
Матеріали по темі