Влада

В Житомирському міськвиконкомі збираються заповнити наявну «вакансію»

8 October 2018, 16:37

До складу виконавчого комітету Житомирської міської ради збираються ввести ще одного члена.

Відповідний проект рішення сесії 8 жовтня опублікували на сайті міської ради.

«Внести зміни до пункту 2 рішення Житомирської міської ради від 30.11.2015 № 6 «Про утворення виконавчого комітету Житомирської міської ради та затвердження його персонального складу»: ввести до персонального складу виконавчого комітету Житомирської міської ради виконуючого обов’язки старости села Вереси Шута Олександра Васильовича. Визначити, що це рішення набирає чинності 01.12.2018», - йдеться у проекті рішення.

Олександр Шут народився 16.09.1959 р., освіта вища, безпартійний, проживає в селі с.Вереси. На місцевих виборах 2015 року був переобраний головою Вересівської сільської ради.

Нагадаємо, з жовтня 2016 року кількісний склад виконавчого комітету Житомирської міської ради збільшений до 25 осіб, фактично зараз у складі міськивконкому 24 людини.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії Житомирської міської ради 27 вересня 2018 року ухвалили рішення про добровільне приєднання територіальної громади села Вереси Житомирського району до територіальної громади міста Житомира та підписання відповідного меморандуму.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком Шут  
Матеріали по темі