Влада

​Керівник податкової міліції сподівається, що в Житомирській області нормальних бізнесменів більше, ніж «ненормальних»

9 October 2018, 15:04

Заступник керівника ГУДФС в Житомирській області Віктор Лилик, який вже 4-й місяць курує діяльність податкової міліції, сподівається, що в Житомирській області переважна більшість підприємців - «нормальні», які не ухиляються від податків у важкі для України часи.

Про це він розповів журналістам 9 жовтня.

«Бізнес, який нормально працює, узагалі не повинен знати про існування такого підрозділу, як податкова міліція. Як тільки люди починають використовувати злочинні схеми, не платити в бюджет, тут з’являємося ми. На моє глибоке переконання, зараз у нашій державі, яка воює і знаходиться в такій ситуації, не платити податки до бюджету як мінімум непатріотично. Не можу у відсотках визначити кількість «нормальних» і «ненормальних» бізнесменів у Житомирській області, але все ж сподіваюся, що нормальних бізнесменів набагато більше. На жаль, ухилення від податків – це не лише загальноукраїнська, а й загальносвітова проблема. У будь-якій державі з будь-яким устроєм є люди, які хочуть заплатити менше, ніж мали би, незважаючи на те, що з цих коштів утримуються навчальні, лікувальні та соціальні заклади», - сказав керівник податкової міліції.

Про відсутність виключно житомирських схем відмивання коштів читайте тут, про те, куди дівають вилучену горілку – тут.

Як повідомляв Житомир.info, полковник податкової міліції Віктор Лилик призначений першим заступником начальника ГУДФС у Житомирській області 18 червня 2018 року. До призначення на цю посаду майже три роки працював першим заступником начальника ГУ ДФС в Івано-Франківській області. До Лилика податкову міліцію очолював Іван Гілета, який після звільнення "помінявся" з колегою і пішов працювати на Івано-Франківщину.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: податкова податкова міліція Лилик  
Матеріали по темі