Події

Неподалік Бердичева люди перекрили дорогу, протестуючи проти цін на пальне

15 October 2018, 10:42

Біля села Осикове, що неподалік Бердичева (на автодорозі Житомир – Бердичів), близько двох десятків людей перекрили дорогу, рухаючись по пішохідному переходу.

Про це Житомир.info розповів водій, який близько 10.00 год 15 жовтня їхав у Бердичів, зазначивши, що охорону правопорядку там забезпечують поліцейські.

У прес-службі ГУНП в Житомирській області Житомир.info інформацію про подію підтвердили, зазначивши, що у такий спосіб люди протестують проти цін на пальне.

«З 10.00 організація «Авто Євро Сила» проводить там акцію з метою привернення уваги до цін на пальне», – поінформували в ГУНП.

Сайт berdichev.biz повідомляє, що мітингувальники чекають приїзду чиновників.

«Біля Бердичева сьогодні вранці розпочалася акція протесту «Бойкот ціні на пальне». Водії з Бердичева та району збираються біля кафе «Жолудь», далі – перекриття траси Бердичів-Житомир в районі села Осиково. Блокада не буде знята, поки не приїдуть депутати обласної ради від міста Бердичева і адміністрація району. Вимога: винести на розгляд обласної та районної сесії питання щодо звернення до Кабміну з вимогою знизити ставку акцизу на пальне», – інформує сайт.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 11 жовтня 2018 року кілька десятків житомирян на автомобілях долучились до всеукраїнського бойкоту зростання цін на пальне. З 9 години ранку вони ускладнили рух на Соборному майдані. Згодом учасники протесту перемістились на майдан Перемоги і перекрили рух в обидві сторони.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: протест мітинг пальне  
Матеріали по темі