Місто

​У Житомирі до кінця 2018 року збираються замінити старі ліхтарі на світлодіодні. Перелік вулиць

19 October 2018, 15:43

У Житомирі до кінця року збираються замінити ліхтарі з лампою розжарювання на світлодіодні в житлових масивах Корбутівки, Мальованки, Крошні та на вулиці Покровській.

«З метою забезпечення утримання об’єктів благоустрою в належному технічному стані, доповнити рішення виконавчого комітету міської ради від 18.04.2018 року № 406 «Про затвердження переліку капітального ремонту, реконструкції об’єктів благоустрою на 2018 рік» переліком об’єктів капітального ремонту мереж зовнішнього освітлення на 2018 рік», - йдеться в проекті рішення виконкому, оприлюдненому на сайті Житомирської мерії 19 жовтня 2018 року.

Перелік вулиць та житлових масивів, де в 2018 році планують провести капітальний ремонт мереж зовнішнього освітлення додається до проекту рішення виконкому.

Капітальний ремонт мереж зовнішнього освітлення з заміною ліхтарів з лампою розжарювання на світлодіодні ліхтарі та встановлення додаткових ліхтарів планують провести:

1) в житлових масивах: пров. 2-й Гранітний, пров. Галовий, пров. Баранівський, пров. Якубця, пров. 2-й Піонерський, схил Мальованської набережної, пров. 2,4 -й Чуднівський, пров. Студентський, пров. Рилєєва, вул. Старочуднівська, пров. Річковий, пров. Водопровідний, пров. Подільський, пров. Корбутівський, проїзд Андріївський узвіз, вул. Набережна під скелями;

2) в житловому масиві: вул. Тараса Бульби-Боровця, вул. Парникова, вул. Садова, у внутрішньоквартальних проїздах в межах вулиць Покровська-Тараса Бульби-Боровця;

3) на вул. Покровській.

Нагадаємо, у вересні 2018 року для освітлення житомирських вулиць КП «Електричних мереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» придбало 7200 світильників різної потужності за майже 25 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, Житомир першим у Європі збирається замінити всі вуличні ліхтарі на LED-світильники.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: світильник освітлення Міськсвітло ліхтар 
Матеріали по темі