Події

​Подробиці ДТП, в якому загинула відома житомирська гумористка: їхали з гастролей, Марина сиділа біля водія

21 October 2018, 10:00

Як вже повідомлялося, 20 жовтня загинула в ДТП акторка гумористичної програми «Дизель-шоу», житомирянка Марина Поплавська.

Іще двох акторів та водія автобуса, в якому вони їхали, госпіталізували, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

«Трагедія сталася близько 6:00 ранку на трасі Житомир – Київ. У бік столиці їхав автобус із 14 пасажирами, і раптом на повній швидкості врізався у вантажівку, яка рухалася попереду. Двох людей терміново госпіталізували, а от акторку Марину Поплавську, яка сиділа спереду поруч із водієм, урятувати не вдалося. Стрілка спідометра автобуса застигла на позначці понад 100 км/год», - йдеться в сюжеті.

«Видно, заснув. Але гальмівний шлях є. Видно, задрімав», - міркує водій поштової вантажівки Микола Йосипович.

Учасник ДТП переконує, що він їхав неквапно і бачив, що позаду мчить автобус, але думав, що той піде на обгін, адже дорога була порожньою. Натомість несподівано для себе почув потужний удар.

«Дивлюсь на спідометр – десь 40 кілометрів. Такий удар, що все позлітало», - каже Микола Йосипович.

Автобус актори студії винайняли для туру містами України. Напередодні один із гумористів Олег Іваниця в мережі демонстрував підписникам комфортний транспорт. Гумористи їхали зі Львова, де виступали напередодні, додому їм залишалося проїхати всього 30 кілометрів. Концерт закінчився о 22:30, і група проти ночі виїхала до Києва.

У львівському цирку, де виступали артисти, досі висять афіші, а працівники не можуть повірити в те, що сталося.

«Марина – це був один позитив тієї програми. Ми просто в шоці, це неможливо! Був повний зал людей, вона веселила всіх, а сьогодні її не стало», - каже старший контролер цирку Тетяна Саджениця.

Марина Поплавська сіла поруч із водієм, щоби розмовляти з ним аби не заснув. У колективі повідомили також, що до лікарні потрапили гумористи Єгор Крутоголов та Яна Глущенко, їхньому життю ніщо не загрожує. Водія автобуса теж шпиталізували. Проти нього вже відкрили кримінальне провадження, а палата, де він лежить, перебуває під конвоєм.

«Ми будемо встановлювати, чому так трапилося, причини. Зараз він знаходиться в лікарні, і біля нього знаходяться теж поліцейські»,- розповів речник Національної поліції в Київській області Микола Жукович.

Нагадаємо, Житомир у жалобі через смерть відомої артистки «Дизель шоу», «Девчонки из Житомира» Марини Поплавської. По обіді 20 жовтня на майдані Корольова, біля знаку «Я люблю Житомир», облаштували куточок пам’яті гумористки. Знайомі та колеги кажуть: вона була чудовим другом, серцем будь-якої команди. За 4 години до загибелі Марина розмістила допис з дванадцятьма дотепними висловлюваннями комічного актора театру і кіно Олександра Ширвіндта.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія загиблий Марина Поплавська  
Матеріали по темі