Влада

​У Житомирі оголосили конкурс на посаду головного лікаря дитячої лікарні

22 October 2018, 16:09

Житомирська міська рада оголосила конкурс на зайняття посади головного лікаря комунальної установи «Центральна дитяча міська лікарня ім. В.Й. Башек».

Про це йдеться в оголошенні, опублікованому на сайті мерії 22 жовтня 2018 року.

«Відповідно до Постанови Кабінету міністрів України від 27.12.2017 №1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я» оголошується конкурс на зайняття посади головного лікаря комунальної установи «Центральна дитяча міська лікарня ім. В.Й. Башек», - йдеться в оголошенні.

Вимоги до претендента:

  • Повна вища медична освіта за напрямом підготовки «Медицина»;
  • Післядипломна спеціалізація за фахом «Організація і управління охороною здоров’я»; як правило, вища кваліфікаційна категорія за лікарською спеціальністю та за фахом «Організація і управління охороною здоров’я»;
  • Як правило, стаж роботи за лікарською спеціальністю не менше 7 років та за фахом «Організація і управління охороною здоров’я» не менше 5 років.

Документи для участі в конкурсі приймаються з 23 жовтня 2018 року до 17:00 20 листопада 2018 року в управлінні охорони здоров’я Житомирської міської ради.

Також в опублікованому оголошенні зазначається, що кошторисні призначення для фінансового забезпечення діяльності комунальної установи «Центральна дитяча міська лікарня ім. В.Й. Башек» на 2018 рік складають 77 313,44 тис. грн., в тому числі – поточні видатки 73 176,69 тис. грн., капітальні видатки 4 136,75 тис. грн.

Нагадаємо, 27 вересня 2018 року на сесії Житомирської міської ради міській дитячій лікарні присвоїли ім’я Володимира Башека.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 20 вересня стало відомо про смерть головного лікаря дитячої лікарні, депутата Житомирської міської ради, Почесного громадянина Житомира Володимира Башека. Прощання та поховання було 21 вересня. Замість Володимира Башека депутатом міської ради від Блоку Петра Порошенка може стати громадський активіст Владислав Пучич.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Башек дитяча лікарня конкурс  
Матеріали по темі