Місто

​Керівник «Житомиртеплокомуненерго» пояснив, чому затягується ремонт теплотраси на Суриній горі

24 October 2018, 10:04

До 23 жовтня ремонтні бригади мали замінити теплотрасу в яру біля старообрядного кладовища у мікрорайоні Сурина гора в Житомирі, а до 24 жовтня – подати тепло по вулиці Маликова, 8, 12 і 16. Принаймні, так 21 жовтня повідомляла прес-служба Житомирської міськради.

Зранку 24 жовтня житель мікрорайону Маликова надіслав Житомир.info знімки ділянки, про яку говорилося – яр побіля цвинтаря, однак ні про яке завершення робіт там не йдеться. Робітники кажуть – чекати днів 10.

Чому затягуються роботи і коли чекати тепла жителям мікрорайону, запитуємо у директора КП ««Житомиртеплокомуненерго» Дмитра Рогожина. Як мінімум два дні, - відповідає той.

«Там 29 стиків залишалося на вчорашній ранок (23 жовтня, ред.), вчора вже завели трубу, але там великий об’єм робіт всередині траси, де заход в канал. Люди працюють, але більше, ніж вони роблять, вони фізично не можуть зробити. Працює дві монтажні бригади тільки на цій невеликій ділянці. Реально мешканцям треба розраховувати як мінімум на 2 дні до закінчення робіт. Як спеціаліст кажу, тому що це не мої роботи, це робить підрядник, але я реально бачу, що люди працюють з 8 ранку і до темноти. Уже погода не заважає, з яру вже пішли, плюс та траса, яку компанія ALKE робила на вході до котельні, вони підладили, доукомплектовується – з заводу приходять комплектуючі: прокладки, компенсат, підсилення. Котельня вже працює, в бік Клосовського-Миру все запущено. Залишаються без тепла 6 будинків по Полському бульвару і один дитсадок. У садок вчора зайшли дві бригади компанії «Рембудстрой» - хороша компанія, намагається максимально швидко запустити садок. Учора підрядник завіз обігрівачі в дитсадок, вже у всіх 13 групах працюють обігрівачі, так що ситуацію контролюємо», - розповів Дмитро Рогожин.

Нагадаємо, увечері 22 жовтня в Житомирі почали запускати котельні: спочатку ті, що обігрівають садочки, школи і лікарні. Зранку 23 жовтня директор «Житомиртеплокомуненерго» запевнив, що до вечора обласний центр буде з теплом.

Як повідомляє Житомир.info, на позачерговому засіданні міськвиконкому визначили дату початку опалювального сезону 2018-2019 років у Житомирі – 17 жовтня.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тепло теплотраса Житомиртеплокомуненерго  
Матеріали по темі