Влада

Опалювальний сезон почнуть в Житомирі 17 жовтня

10 October 2018, 09:23

Централізоване теплопостачання у Житомирі включать з 17 жовтня.

Таке рішення ухвалили на позачерговому засіданні міськвиконкому 10 жовтня.

«Житловий фонд буде включатися поетапно, але нарахування будуть з моменту, коли будинок підключений до опалення. Є затримка по монтажу тепломережі в мікрорайоні Маликова, але до 15 жовтня ми встигнемо підключити їх до нової теплотраси. Зараз нам обіцяють підвищення температур і якщо треба буде уточнити дату початку опалювального сезону, то 17 жовтня у нас буде черговий виконком і ми зможемо повернутися до цього питання. Але сьогоднішє рішення дає підстави прийняти на роботу з 17 числа всіх сезонних працівників теплокомуненерго і праціваників в управління освіти, де є 11 своїх котелень», - сказав начальник управління житлового господарства Олександр Марцун.

За це рішення проголосували всі 16 присутніх членів виконкому.

Нагадаємо, в інтерв’ю заступник мера з питань житлово-комунального господарства Сергій Кондратюк анонсував початок опалювального сезону 11 жовтня 2018 року, однак пізніше з'явився проект рішення виконкому про підключення систем з 17 жовтня.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці вересня міська влада інформувала, що до опалювального сезону 2018-2019 підготовлено 97% житлового фонду, усі школи, дитячі садочки, лікарні, соціальні об’єкти, заклади культури.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Марцун виконком опалення  
Матеріали по темі