Влада

Конкурсна комісія відмовила єдиному претендентові на посаду керівника житомирського Палацу культури через відсутність стратегії

24 October 2018, 15:35

Конкурсна комісія не погодила кандидата на посаду керівника комунального закладу «Палац культури» Житомирської міської ради.

Про це 24 жовтня повідомила прес-служба Житомирської міської ради.

У мерії зазначають, що очолити вакантну посаду виявила бажання лише одна людина – Дубовенко Юрій.

У своїй презентації кандидат розповів, яким чином буде покращувати роботу закладу, зокрема про оновлення сайту, налагодження комунікації та пошук нових приміщень для більш масштабних культурних закладів.

Конкурсна комісія оцінювала кандидата за декількома критеріями: вміння спілкуватися із творчими людьми, наявність чіткої стратегії розвитку комунального закладу та розуміння людини на діловодстві.

«Після таємного голосування, члени конкурсної комісії відмовили кандидату у посаді. Таке рішення обґрунтовували тим, що шукають на місце керівника людину, яка має чітку стратегію розвитку Палацу культури. Найближчим часом управління культури Житомирської міської ради оголосить повторний конкурс на посаду керівника КЗ «Палац культури», – інформує прес-служба міської ради.

Нагадаємо, в оголошенні про конкурс, опублікованому на сайті управління культури Житомирської міської ради, було зазначено, що на посаду директора комунального закладу «Палац культури» Житомирської міської ради було два претенденти: нинішній керівник закладу Володимир Кругляк та тимчасово непрацюючий юрист, режисер та екс-адміністратор хорової капели «Орея» Юрій Дубовенко.

Начальник управління культури Житомирської міської ради Ніна Рябенко у коментарі Житомир.info розповіла, що інший кандидат на посаду, нинішній керівник «Палац культури», Володимир Кругляк, відмовився брати участь у конкурсі та забрав документи.

«22 жовтня Володимир Кругляк повідомив нам, що не бажає брати участі в конкурсі, подавши відповідну заяву», – зазначила Ніна Рябенко.

Як повідомляв Житомир.info, Житомирська міська рада оголосила конкурс на зайняття посади головного лікаря комунальної установи «Центральна дитяча міська лікарня ім. В.Й. Башек». Документи для участі в конкурсі приймаються з 23 жовтня до 20 листопада 2018 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: конкурс вакансія Палац культури оголошення  
Матеріали по темі