Культура

Будівельна компанія, яка хоче звести багатоповерхівку на ринку, організовує концерт у центрі Житомира

29 October 2018, 11:05

Будівельна компанія з Івано-Франківська «M Group Development» хоче організувати «свято справжньої української музики» в центрі Житомира.

Проект рішення виконкому щодо погодження проведення зазначеного заходу 29 жовтня опублікований на сайті міської ради.

«Погодити ТОВ «М Груп Житомир» провести 04листопада 2018 року з 18:00 год. до 22:00 год. свято справжньої української музики з нагоди 8-ої річниці будівельної компанії «M Group Development» на майдані ім. С.П. Корольова(майданчик біля кінотеатру «Жовтень»)», - йдеться у проекті рішення.

ТОВ «М Груп Житомир» зі статутним капіталом 100 тис. грн зареєстрована двома жителями Івана-Франківська 5 жовтня 2017 року.

Нагадаємо, на порталі новин від забудовників є інформація, що у Житомирі на вул.Бориса Тена, 5 (на території ринку «Рада») компанія «M Group Development» планує побудувати житло елітного класу з паркінгом.

plan-grypp

Як повідомляв Житомир.info, в жовтні 2016 року на сайті міської ради оприлюднили проект рішення сесії щодо надання товариству з додатковою відповідальністю «Фірма Рада» дозволу на розроблення детального плану території кварталу в межах вул. Небесної Сотні, пров. Житній ринок, вул. Вул. Хлібна, вул. Б. Тена: власник ділянки, яка знаходиться на частині території ринку «Рада», мав намір розташувати там житлову забудову з розміщенням на перших поверхах громадських об’єктів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком забудовник концерт  
Матеріали по темі