Місто

Біля ринку в центрі Житомира хочуть побудувати елітну багатоповерхівку

2 October 2018, 17:18

В центрі Житомира, біля ринку, який називають «Рада», компанія з Івано-Франківська планує побудувати багатоповерхівку.

На порталі новин від забудовників є інформація, що у Житомирі на вул.Бориса Тена, 5 компанія «M Group Development» будує житло елітного класу з паркінгом.

«Елітний житловий будинок розміщений в центральній частині міста, в межах вулиці Бориса Тена. Елітний будинок з підземним паркінгом, затишним двориком, терасами на верхніх поверхах та комерційними приміщеннями на першому, другому та третьому поверхах для ведення малого чи середнього бізнесу», - йдеться в описі.

На сайті самого забудовника майбутній будинок на вул.Бориса Тена має назву «Президент хол», крім презентаційних фото іншої інформації про майбутню нерухомість немає.

Втім, станом на 2 жовтня у вказаному на карті місці мало що нагадує будівельний майданчик.

Директор «Староміського» ринку, біля території якого має з’явитися новобудова, розповів Житомир.info, що ринок продовжує працювати, а будинок, який планують зводити, буде на приватній земельній ділянці.

На публічній кадастровій карті видно, що біля торгових рядів на розі вулиць Бориса Тена та Небесної сотні є приватна земельна ділянка площею 0,4869 га з цільовим призначенням «для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку».

До речі, поруч з приватною є комунальна ділянка в 0,142 га з тим же цільовим призначенням – для будівництва багатоквартирного житлового будинку.

Нагадаємо, в жовтні 2016 року на сайті міської ради оприлюднили проект рішення сесії щодо надання товариству з додатковою відповідальністю «Фірма Рада» дозволу на розроблення детального плану території кварталу в межах вул. Небесної Сотні, пров. Житній ринок, вул. Вул. Хлібна, вул. Б. Тена: власник ділянки, яка знаходиться на частині території ринку «Рада», мав намір розташувати там житлову забудову з розміщенням на перших поверхах громадських об’єктів.

Як повідомляв Житомир.info, минулого року на місці, де планують побудувати багатоповерхівку, знаходилася «барахолка», яка з’явилась тут в 2013 році.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: будівництво нерухомість будинок ринок земля  
Матеріали по темі