Влада

Влада Житомира повторно оголосила конкурс на посаду керівника Палацу культури

29 October 2018, 17:13

Управління культури Житомирської міської ради оголошує повторний конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Палац культури».

Про це йдеться 29 жовтня на сайті Житомирської мерії.

«Вимоги до конкурсантів: громадянство України, вища освіта, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки», - йдеться у повідомленні.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі потрібно подати подають до управління культури Житомирської міської :

  • заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;
  • копію документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;
  • два рекомендаційні листи довільної форми;
  • мотиваційний лист довільної форми;
  • проекти програм розвитку комунального закладу «Палац культури» Житомирської міської ради на 1 та 5 років.

Термін проведення конкурсу – 30 (тридцять) календарних днів з моменту оголошення про проведення даного конкурсу на офіційному веб-сайті Житомирської міської ради, сайті управління культури Житомирської міської ради.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці, відомості про матеріально-технічну базу закладу, фінансову звітність за попередній бюджетний період закладу, дати щодо проведення конкурсу надаються управлінням культури Житомирської міської ради за адресою: вул. Велика Бердичівська, 61/18 та розміщуються одночасно з оголошенням. Телефон для довідок: 43-78-99.

Нагадаємо, 26 жовтня 2018 року мер Житомира підписав розпорядження «Про звільнення директора комунального закладу «Палац культури» Житомирської міської ради Володимира Кругляка.

Як повідомляє Житомир.info, конкурсна комісія 24 жовтня 2018 не погодила кандидатуру Юрія Дубовенка на посаду керівника комунального закладу «Палац культури» Житомирської міської ради. Нинішній керівник закладу Володимир Кругляк спершу подав документи на посаду директора, а пізніше забрав їх.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Палац культури управління культури конкурс  
Матеріали по темі