Влада

​«Батьківщина» не дала меру Житомира закрити позачергову сесію міської ради

31 October 2018, 14:49

«Фракція ВО «Батьківщини» не дала можливості меру Сергію Сухомлину закрити позачергову сесію міської ради 31 жовтня.

Після розгляду всіх питань порядку денного мер збирався закрити сесію, але в залі не було кворуму: електронна реєстрація показувала присутність лише 18 депутатів, а для кворуму потрібно мінімум 22.

«Ви бачите, що в залі набагато більше депутатів, але ми вийняли картки, це наша позиція, ми не погоджуємося, щоб сесія була сьогодні закрита, поки не буде прийняте звернення щодо ціни на газ», - пояснила ситуацію голова фракції ВО «Батьківщина» Любов Цимбалюк.

Після цього мер Сергій Сухомлин оголосив перерву.

«Оголошую перерву, завтра зранку ми зустрінемося з головами фракцій, опрацюємо питання. Тільки не треба займатися шантажем», - сказав Сухомлин.

Нагадаємо, міськрада об’єднала звернення чотирьох фракцій щодо ціни на газ в одне в той час, як фракція «Батьківщини» наполягала на включенні до порядку денного окремим питання про прийняття звернення до президента, яке фракція подавала разом із листом про скликання позачергової сесії.

Як повідомляв Житомир.info, у порядку денному позачергової сесії було два питання – про звернення до прем’єр-міністра Володимира Гройсмана та внесення змін до Регламенту Житомирської міської ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія міськрада кворум  
Матеріали по темі