Місто

​До Дня ДШВ у житомирському навчальному центрі проведуть день відкритих дверей

17 November 2018, 15:28

У вівторок, 20 листопада 2018 року до Дня Десантно-штурмових військ Збройних Сил України у 199-му Навчальному центрі ДШВ у Житомирі відбудеться день відкритих дверей.

Про це у фейсбук 17 листопада повідомило Командування ДШВ ЗСУ України.

«Гості свята матимуть змогу ознайомитися з умовами проживання, харчування та підготовки курсантів Начального центру, заняттями особового складу у навчальних класах за напрямками діяльності, практичними заняттями на повітрянодесантному комплексі, заняттями з фізпідготовки тощо», - йдеться в дописі.

На стройовому плацу буде представлена бойова техніка Десантно-штурмових військ, а у фойє клубу - сучасні зразки стрілецької зброї. Гості матимуть змогу поспілкуватися з офіцерами та контрактниками Навчального центру.

Адреса 199 Навчального центру - м. Житомир, вул. Чуднівська 112 (Корбутівка). Початок – 9.00.

Нагадаємо, військових у житомирському навчальному центрі годують за новими стандартами: 352 видів страв, фрукти та десерти.

Як повідомляв Житомир.info, рік тому на території 199 навчального центру ВДВ склали присягу близько 500 новобранців-десантників. У травні 2018 Навчальний центр провів День відкритих дверей з нагоди 3-ї річниці з дня свого створення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДШВ десантник День відкритих дверей  
Матеріали по темі