Події

У Житомирській області ВАЗ з трьома підлітками врізався в дерево, 17-річний пасажир помер у реанімації

19 November 2018, 10:52

У ДТП в Коростишівському районі Житомирської області смертельно травмувався юнак. Автомобіль ВАЗ-2105, в якому перебували двоє 17-річних юнаків та 13-річна дівчина, зіткнувся з деревом.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Житомирської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 18 листопада близько 2.00 на автодорозі між селами Кропивня та Щигліївка.

«Попередньо, водій автомобіля ВАЗ-2105, 17-річний місцевий житель, рухаючись у напрямку с. Щигліївки, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини та здійснив зіткнення з деревом», – інформують у поліції.

У результаті ДТП водій та двоє пасажирів легковика, 13-річна та 17-річний жителі району отримали тілесні ушкодження та були ушпиталені до районної лікарні. На жаль, хлопець, який перебував транспортному засобі у якості пасажира, за кілька годин помер у реанімаційному відділенні медзакладу.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставин події.

Як повідомляв Житомир.info, 14 листопада цього року в Овруцькому районі Житомирської області в результаті ДТП за участю працівника роти патрульної поліції загинув водій Hyundai.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія ВАЗ  
Матеріали по темі